ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Νομός Χανίων

Τα Χανιά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης. Κυρίαρχο στοιχεία αποτελούν τα πανέμορφα Λευκά Όρη και το δημοφιλές Εθνικό Πάρκο. Στην περιοχή των Χανίων μπορείτε να συμμετέχετε σε δραστηριότητες για κάθε είδος ενώ η πόλη παραμένει αναλλοίωτη από την εποχή των Βενετών.

Νομός Ρεθύμνου

Το Ρέθυμνο είναι ο μικρότερος νομός της Κρήτης και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μαγευτικά τοπία, μοναδικές παραλίες και ιστορικά μνημεία για να επισκεφτείτε. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ξεκούραστες διακοπές, δοκιμή της τοπικής κουζίνας και εξερεύνηση της φύσης.

Νομός Ηρακλείου

Το Ηράκλειο είναι η πρωτεύουσα της Κρήτης και ο πιο πυκνοκατοικημένος της νομός. Προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα που έχουν οι μεγάλες πόλεις αλλά και μοναδικά φυσικά τοπία, υπέροχες παραλίες και ιστορικά μνημεία. Είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές όλο τον χρόνο.

Νομός Λασιθίου

Το Λασίθι βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Κρήτης και είναι ο νομός με τα λιγότερα βουνά. Το Λασίθι είναι γνωστό για το Φοινικόδασος και τον κόλπο του Μεραμπέλλου. Ακόμη στο Λασίθι μπορείτε να βρείτε καταπληκτικές παραλίες με καταγάλανα νερά και γραφικά χωριά.

Ενημερωτικό δελτίο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Λεωφόρος Παπαναστασίου 28Α,
Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71306
Τηλ: +30 2810 231709
Κιν : +30 697 1872663
e-mail : info@wedolocal.gr

Sete Member